Kuulokojeen huolto ja hienosäätö

Kuulokojeet vaativat säännöllistä huoltoa ja puhdistusta, ja tarvittaessa hienosäätöä. Myös korvien puhtaana pito on tärkeää, jotta kuulet hyvin kuulokojeellasi.

Kuulokojeisiin kuuluu erilaisten vahasuojien, sovitteiden ja letkun vaihtoa sekä korvakappaleen pesua riippuen kuulokojetyypistä. Meiltä saat tarvikkeita huoltoa varten tai voit huollattaa kojeesi meillä. Tutustu tuotteisiin:

https://toivonkuulo.fi/tuote-osasto/kuulokojeiden-puhdistustarvikkeet/

https://toivonkuulo.fi/tuote-osasto/kuulokojeiden-sovitteet/

https://toivonkuulo.fi/tuote-osasto/kuulokojeiden-vahasuojat/

Meiltä löytyy myös kuulokojeiden paristoja, joiden yleisin vaihtoväli on 1–2 viikkoon, riippuen pariston koosta:

https://toivonkuulo.fi/tuote-osasto/kuulokojeiden-paristot/

Kun olet saanut kuulokojeet käyttöösi, sen hienosäätäminen on tarpeen ja mahdollista muutaman kuukauden käytön jälkeen. Aivot tottuvat pikkuhiljaa uusiin ääniin, ja kuulokojeiden säätö on paikallaan, kun haluat kuulla niillä vielä paremmin. Kuulokojeiden säätäminen alussa voi olla tarpeen, jos tietyt äänet tuntuvat liian kovilta tai koet, että esimerkiksi hälyssä et kuule tarpeeksi hyvin.

Korvien puhdistus on yksi osa palveluistamme. Ohessa tuotteita korvien pehmitykseen ja hoitoon: https://toivonkuulo.fi/tuote-osasto/korvien-hoitotuotteet/

Jos sinulla on ongelmia kuulla puhelimessa tai TV:n ääntä, on olemassa apuvälineitä näitä ongelmia varten.  Tutustu erilaisiin apuvälineisiin:

https://toivonkuulo.fi/tuote-osasto/kuulokojeiden-lisalaitteet-ja-tarvikkeet/

Palveluhinnastomme: https://toivonkuulo.fi/hinnasto/

Varaa aika huoltoon, korvien puhdistukseen tai hienosäätöön soittamalla tai nettivarauksen kautta. Tuotteiden tilaaminen onnistuu verkkokaupan kautta, soittamalla tai ostamalla liikkeistä:

https://toivonkuulo.fi/yhteystiedot/