Kuulokojetyypit- mikä sopisi sinulle?

Kuulokojeen ulkonäkö ei kerro sen sisältämästä tekniikasta. Ulkoisesti samankaltaiset kojeet voivat olla ominaisuuksiltaan hyvinkin erilaiset. Kojeen tyypin valitsemiseen tärkein ohjaava tekijä onkin käyttäjän omat mieltymykset. Haluatko sinä, että kuulokojeesi on avoin ja kevyt, jykevämpi ja tutun tyyppisellä korvakappaleella sovitettu, vai kokonaan korvakäytävään sijoitettava yksilöllinen malli?

Kuuloke korvakäytävässä – kojeet eli RIC-kuulokojeet ovat nyt suosiossa. Siinä kuuloke asetetaan korvakäytävään ohuella sähköjohdolla, ja varsinainen kojeisto on korvan takana. Tämä on kaikkein avoin sovitusvaihtoehto, jonka vuoksi ääni tuntuu luonnolliselta. Tarvittaessa myös RIC-kojeeseesn saa oman pienen korvakappaleen. Saatavilla sekä paristolla että ladattavina.

Korvantauskuulokojeet eli BTE-kojeet ovat perinteisiä korvakappaleella sovitettavia kuulokojeita. Tästä tyypistä löytyy erittäin tehokkaita versioita myös hyvin vaikeisiin kuulonalenemiin. Kojeisto tulee korvan taakse ja ääni korvaan perinteisellä korvakappaleella, joka on yhdistetty kuulokojeeseen väliletkulla. Saatavilla sekä paristolla että ladattavana.

Yksilölliset kuulokojeet ovat korvakäytävään asetettavia kuulokojeita, joka tehdään asiakkaan korvan mallin mukaan. Ne voivat olla joko korvakäytävään piiloutuvia, tai tukevasti korvan sisäosan täyttävä isompi kuulokoje. Asiakkaan korvakäytävän koko vaikuttaa kuulokojeen lopulliseen kokoon. Tämä kuulokoje toimii paristolla.

Ladattavuus tekee  kuulokojeiden käytöstä vaivatonta: ei enää pariston vaihtoa!  Kuulokojeet asetetaan yöksi latausasemaan, ja aamulla ne ovat valmiina päivän kuunteluita varten.  Ladattavia kuulokojeita on saatavilla yksityisiltä kuloasiantuntijoilta. Tule kokeilemaan ja ihastu!

Tutusta osaan kuulokojevalikoimastamme. Huomioithan, että valikoimassa ei ole tarjouskojeita. Kysy tarkemmin liikkeistä, Kemistä tai Oulusta

https://toivonkuulo.fi/tuote-osasto/kuulokojeet/