Oticon

Oticon More

Saa enemmän irti keskusteluista ystävien ja läheisten kanssa; Oticon More-kuulokojeet helpottavat puheesta selvän saamista sekä hälyisissä että hiljaisissa ympäristöissä
Suoratoista ääntä iPhone ja Android-laitteista (ASHA)
Oticon Companion-sovellus, jonka avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmia ja hallita muita Oticon-laitteitasi. Sisältää myös "Etsi kuulokojeeni"-toiminnon ja etäsäädön
Varaa aika kuulontutkimukseen ja kokeiluun (hinta 185€-200€) soittamalla tai nettiajanvarauksen kautta
Hinnat alkaen 1400€ kpl (riippuen kuulokojeen tasosta)

Kuulokojeet ovat saatavilla vain liikkeistämme.

Tarjoamme kuulokojeisiin edullisen rahoituksen. Jopa 12 kuukautta ilman korkoa.

Tuotetiedot

Oticon More miniRITE  on huomaamaton kuulojekoje. Saatavana ladattavana ja paristollisena.

Oticon More ladattavaan kuulokojeeseen voi valita joko kätevästi mukana kulkevan SmartCharger-matkalatauslaitteen tai miellyttävän pöydällä pidettävän latauslaitteen. Laturit lataavat kuulokojeet kolmessa tunnissa koko päivän käyttöä varten.

SmartCharger matkalaturi antaa vapauden matkustaa kevyesti ja pitää kuulokojeet ladattuina, kuivina ja suojattuna. SmartCharger lataa kuulokojeet ilman verkkovirtaa vähintään kolme kertaa.

Oticon More on kuulokoje, joka tukee aivojen luonnollista tapaa toimia. Se auttaa kuulemaan koko äänimaiseman kaikessa rikkaudessaan sekä enemmän pieniä yksityiskohtia tasapainotettuina ja selkeinä.

  • Tukee aivoja, ja saat selvän kaikenlaisista äänistä
  • Koet koko äänimaiseman rikkaimmillaan, koska Morelle on opetettu 12 miljoonaa tosielämän äänimaisemaa
  • Jokainen yksittäinen ääni toistuu yksityiskohtaisesti ja selkeästi

Oticon Morella voit myös nauttia korkealaatuisesta äänen suoratoistosta lempilaitteiltasi. Oticon More voidaan yhdistää suoraan Apple- tai osaan Android™-laitteisiin. Saatavilla handsfree-puhelut (uusimmat Iphonet) ja Connectlipin avulla mistä tahansa modernista älypuhelimesta.

Uusi Oticon MyMusic- Erinomainen musiikkiohjelma ratkaisee vaativammatkin äänenlaadun haasteet. Erikoisohjelma musiikin harrastajille.

Kuulokojeet säädetään kuulokäyrän perusteella, joka voi olla korkeintaan 6 kuukautta vanha. Kuulokäyrä voidaan ottaa liikkeessä ajanvarauksella.

Suosittelemme kuulokojeen ostajalle ainakin yhtä käyntiä liikkeessä. Kuulokojeiden kokeiluaika kotona on 1-2 viikkoon, ostopakkoa ei ole.

Kuulokojeiden takuuaika on kaksi (2) vuotta

Tuotteen ominaisuudet

Katso myös