Tuotteet

Meillä on myynnissä kattava valikoima huipputasoisia kuulokojeita. Saatavilla on myös muita kuulon apuvälineitä. Tutustu maahantuojien kuulokojeisiin ja apuvälineisiin tästä.

Starkey kuulokojeet

Starkeyn kuulokojeet hyödyntävät älykästä teknologiaa tarjoten luonnollisen äänimaailman. Musiikkiohjelmiin on panostettu, jotta voit kuulla musiikin puhtaalla äänenlaadulla. Uusimmat Livio AI -kojeet vievät kuulemisen uudelle aikakaudelle hyödyntämällä tekoälyä ja kojeisiin integroituja sensoreita. Kuulet maailman sellaisena, kun se on. Tutustu Starkey-kuulokojeisiin täältä.

Phonak kuulokojeet

Phonakin kuulokojeisiin rakastut ensikuulemalla. Phonak kehittää ja valmistaa kuulokojeita ja kuulon apuvälineitä ihmisille, jotka haluavat tehokkaat ja luotettavat kuulokojeet, joissa on erinomainen äänenlaatu. Tutustu Phonak-kuulokojeisiin täältä.

Widex kuulokojeet

Maailman ensimmäinen älykäs kuulokoje. Tämä kuulokoje kehittyy arkielämässä ja muuttuu yhä älykkäämmäksi.  Widex SoundSense -tekniikka tarkoittaa sitä, että EVOKE kehittyy jokaisella käyttökerralla – aivan kuin älykkään kuulokojeen kuuluukin.  Tutustu Widex- kuulokojeisiin täältä.

Signia kuulokojeet

Kuulotekniikka Oy on Signia kuulokojeiden maahantuoja. Signia kuulokojeet edustavat alansa huippua. Valikoimasta löytyy ladattavia kuulokojeita sekä Bluetooth-suoratoistolla toimivia vaihtoehtoja. Tutustu Signia-kuulokojeisiin täältä.

Bernafon kuulokojeet

Edistykselliset ominaisuudet omaavat kuulokojeet. Erinomainen valinta henkilöille, jotka etsivät helppokäyttöisiä, useammissa tilanteissa täysin automaattisia kuulokojeita, jotka tuottavat korkeatasoista kuuntelumukavuutta. Tutustu Bernafon- kuulokojeisiin täältä.

Hansaton kuulokojeet

Hansatonin kuulokojeilla voit kokea loistavan äänimaailman ja saat monipuoliset toiminnot älylaiteille. Uusimmat Excite-kuulokojeet ovat yhdistettävissä suoraan kaikkiin älylaitteisiin Bluetooth-yhteydellä. Muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota, jotta kojeet ovat mukavat ja helpot käyttää. Voit nauttia luonnollisesta kuulemisesta. Tutustu Hansaton- kuulokojeisiin täältä.

ReSound kuulokojeet

ReSound – edistyneitä kuuloratkaisuja jo vuodesta 1943. Tutustu ReSound- kuulokojeisiin täältä.

Oticon kuulokojeet

Oticon kuulokojeet mahdollistavat 360° kuulemiskokemuksen.  Taustaäänet sisältävät usein tärkeitä puhevihjeitä, joita aivot tarvitsevat seuratakseen keskustelua väsymättä. Tutustu Oticon -kuulokojeisiin täältä.