Korvien puhdistus

Korvavaha eli vaikku suojaa korvakäytävän ihoa ja estää tulehduksia. Vaikku voi aiheuttaa myös harmia silloin, kun se ei pääse valumaan ulos tai sitä erittyy liikaa. Meillä Toivon Kuulossa korvasi puhdistaa ammattitaitoinen audionomi korvaimulla tai pikkupihdeillä turvallisesti ja miellyttävästi.

Avaamme tukkoiset korvat

Korvavaha voi kertyä ja kuivua korvaan tulpaksi, jolloin sen poistaminen kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Kutiavan tai humisevan korvan kaiveleminen pumpulipuikolla saattaa houkuttaa, mutta puikko voi myös työntää vaikkutulppaa entistä syvemmälle korvakäytävään.

Lorem ipsum

Korvaöljy voitelee ja pehmittää korvavahaa

Korvapuikon sijaan suosittelemme ennen korvien puhdistukseen tuloasi käyttämään Otocur-korvaöljyä, jota voit hankkia meiltä Toivon Kuulosta tai apteekista. Öljy pehmentää kovaa korvavahaa, jolloin korvien puhdistuttamisesta ammattilaisella tulee varsin miellyttävä kokemus. Joskus korvavaha on öljyhoidon jälkeenkin niin pinttynyttä, että joudumme käyttämään vesihuuhtelua, mutta senkin teemme mahdollisimman kivuttomasti.

Lorem ipsum

Korviesi terveys on meille tärkeintä

Korvien puhdistuksen yhteydessä audionomimme katsoo ja tarkistaa korvasi. Katsomme, että korvakäytävän iho jää puhtaaksi ja kuivaksi ja tärykalvo näyttää ehjältä ja kuultavalta. Jos korvissasi näkyy jotain tulehdukseen tai muuhun korvasairauteen viittaavaa, ohjaamme sinut lääkärin vastaanotolle.

Lorem ipsum

Hinnasto

PalveluHinta
Korvien puhdistus imulla

Hintaan vaikuttaa kuinka paljon aikaa puhdistukseen menee. Joskus vaikku on niin tiukassa ja kovettunut, että joudumme pehmittämään sitä öljyllä.

alk. 45 €

Varaa aika Toivon Kuuloon

Toivon Kuulon liikkeet palvelevat Oulussa ja Kemissä.