Kuulokojeet

Audionomimme tekemän kuulontutkimuksen jälkeen kuulokojeen hankinta sujuu helposti ja nopeasti. Meillä Toivon Kuulon laajassa valikoimassa on useita viimeisintä älykästä terveysteknologiaa soveltavia korkeatasoisia kuulokojeita, joista voit asiantuntijamme kanssa valita sinun tarpeisiisi ja elämäntyyliisi sopivimmat.

Kuulokojeet ovat uusinta terveysteknologiaa

Hankkiessasi kuulokojeesi Toivon Kuulosta sinulla on mahdollisuus valita itsellesi sopivimmat kuulokojeet laajasta, uusinta ja luotettavinta terveysteknologiaa soveltavasta kuulokojeiden valikoimasta. Yhdessä asiantuntijamme kanssa löydät niistä varmasti sinun yksilöllisille tarpeillesi parhaiten sopivat kuulokojeet.

Lorem ipsum

Audionomimme auttavat

Audionomimme auttavat kuulokojeiden käyttöönotossa säätämällä ne tietokoneen avulla sinun kuulokäyräsi ja tarpeittesi mukaisiksi. Asiantuntijamme opastavat sinua kuulokojeiden käytössä sekä niiden huoltamisessa. Audionomimme ovat käyttöönoton jälkeenkin tukenasi ja nopeasti tavoitettavissa muuttuvissa kuulemisen tilanteissasi.

Lorem ipsum

Suositut tuotteet

Kuuloke korvakäytävässä -kojeet

Kuuloke korvakäytävässä -kojeet eli RIC-kuulokojeet ovat nyt suosiossa. Siinä kuuloke asetetaan korvakäytävään ohuella sähköjohdolla ja varsinainen kojeisto sijoitetaan korvan taakse. Tämä on kaikkein avoin sovitusvaihtoehto, jonka vuoksi ääni tuntuu luonnolliselta. Tarvittaessa myös RIC-kojeeseen saa oman pienen korvakappaleen. Saatavilla ladattavana sekä paristollisena.

Lorem ipsum

Korvantauskuulokojeet

Korvantauskuulokojeet eli BTE-kojeet ovat perinteisiä korvakappaleella sovitettavia kuulokojeita. Tästä tyypistä löytyy erittäin tehokkaita versioita myös hyvin vaikeisiin kuulonalenemiin. Kojeisto tulee korvan taakse, ja ääni korvaan perinteisellä korvakappaleella, joka on yhdistetty kuulokojeeseen väliletkulla. Saatavilla sekä paristolla että ladattavana.

Lorem ipsum

Yksilölliset kuulokojeet

Yksilölliset kuulokojeet ovat korvakäytävään asetettavia kuulokojeita, joka tehdään asiakkaan korvan mallin mukaan. Ne voivat olla joko korvakäytävään piiloutuvia, tai tukevasti korvan sisäosan täyttävä isompi kuulokoje. Asiakkaan korvakäytävän koko vaikuttaa kuulokojeen lopulliseen kokoon. Saatavilla sekä paristolla että ladattavana.

Lorem ipsum

Tunnetut tuotemerkit

Bernafon

Edistykselliset ominaisuudet omaavat kuulokojeet. Erinomainen valinta henkilöille, jotka etsivät helppokäyttöisiä, useammissa tilanteissa täysin automaattisia kuulokojeita, jotka tuottavat korkeatasoista kuuntelumukavuutta.

Oticon

Valmistaudu enempään! Enemmän ääniä. Enemmän musiikkia. Enemmän vapautta. Oticon kuulokojeet mahdollistavat 360° kuulemiskokemuksen. Taustaäänet sisältävät usein tärkeitä puhevihjeitä, joita aivot tarvitsevat seuratakseen keskustelua väsymättä.

Phonak

Phonakin kuulokojeisiin rakastut ensikuulemalla. Phonak kehittää ja valmistaa kuulokojeita ja kuulon apuvälineitä ihmisille, jotka haluavat tehokkaat ja luotettavat kuulokojeet, joissa on erinomainen äänenlaatu.

ReSound GN

ReSound – edistyneitä kuuloratkaisuja jo vuodesta 1943. Rakasta arjen yksityiskohtia! Kuulokojeittesi tulee mukautua yksilöllisiin tarpeisiisi. ReSound-kuulokojeiden, langattomien lisälaitteiden ja sovellusten ekosysteemi auttaa kuulemaan mukautuen erilaisiin ympäristöihin ja tilanteisiin sekä varmistaen erinomaisen äänenlaadun.

Signia

Kuulotekniikka Oy on Signia- kuulokojeiden maahantuoja. Signia kuulokojeet edustavat alansa huippua. Valikoimasta löytyy ladattavia kuulokojeita sekä Bluetooth-suoratoistolla toimivia vaihtoehtoja.

Starkey

Starkeyn kuulokojeet hyödyntävät älykästä teknologiaa tarjoten luonnollisen äänimaailman. Musiikkiohjelmiin on panostettu, jotta voit kuulla musiikin puhtaalla äänenlaadulla. Uusimmat kuulokojeet vievät kuulemisen uudelle aikakaudelle hyödyntämällä tekoälyä ja kojeisiin integroituja sensoreita. Kuulet maailman sellaisena, kun se on.

Widex

Widex-Yksilöllinen ääni! Widexin uusimmilla kuulokojeilla kuulet joka hetken kuten silloin ennen.

Nykyaikainen kuulokoje on huomaamaton

Nykyaikainen kuulokoje on vaivaton käyttää ja lähes huomaamaton. Voit halutessasi yhdistää kuulolaitteen älypuhelimeesi, jolloin kuulokojeesi toimii korvanappikuulokkeiden tavoin ja voit säätää kuulemistasi tilanteen mukaan.

Lorem ipsum

Kuulokojeet ovat älykästä terveysteknologiaa

Kuuloje on älykästä terveysteknologiaa, eikä sen käyttö vaadi välttämättä älypuhelinta, tieotokonetta tai muuta laitetta. Jos haluat yhdistää kuulokojeesi langattomasti älypuhelimeesi, asiantuntijamme asentavat puhelimeesi kuulokojeiden hallintaan tarvittavan ohjelman ja näyttävät kädestä pitäen, miten voit puhelimesi kautta helposti säätää kuulemistasi erilaisissa äänimaailmoissa.

Lorem ipsum

Kuulokoje on helppo huoltaa

Kuulokojeiden huoltaminen on helppoa: yleensä riittää, että pidät korvasi ja kuulokojeesi puhtaina. Valitessasi ladattavat kuulokojeet, sinun ei tarvitse huolehtia edes paristojen vaihtamisesta: riittää, että nukkumaan mennessäsi otat kuulokojeet korvistasi ja asetat ne yöksi langattoman latausaseman päälle. Herätessäsi kuulokojeet ovat taas valmiina hyvältä kuulostavaan päivään.

Lorem ipsum

Hinnasto

PalveluHinta
Kuulokojesovitus

Kuulokojeet sovitetaan aina yksilöllisesti kuulon, käyttötarpeiden ja sorminäppäryyden mukaan. Selvitetään yhdessä asiakkaan kanssa, millaiset kojeet olisivat juuri hänelle parhaat. Sovitetut kuulokojeet saa kotiin kokeiltavaksi. Yleensä kojeita kokeillaan kotona voin viikon ajan, jonka jälkeen tilataan ihan omat kojeet. Kuulokojeita voi kokeilla ilman ostovelvoitetta. Palvelu sisältää: Kuulokojeen sovituksen ja kokeilun viikon ajaksi (max. 2 sovitusta ja kokeilua), uuden kuulolaitteen säädön, opastuksen kuulokojeen käyttöön.

80 €

Varaa aika Toivon Kuuloon

Toivon Kuulon liikkeet palvelevat Oulussa ja Kemissä.