Kuulontutkimus

Ensimmäinen askel parempaan kuulemiseen on kuulontutkimus. Toivon Kuulossa pääset asiantuntevan ja ammattitaitoisen audionomin tekemään kuulontutkimukseen nopeasti ilman lähetettä. Varaamalla ajan kuulontutkimukseen voimme yhdessä selvittää kuulosi tilan nopeasti ja luotettavasti. Löydämme yhdessä sinulle parhaiten sopivat ratkaisut parempaan kuulemiseesi.

Kuulokoje helpottaa elämääsi

Toivon Kuulon audionomien tekemässä kuulontutkimuksessa selvitämme kuulonalenemasi vaikeusasteen ja miten kuulosi vaihtelee eri taajuuksilla. Tutkimuksissa selvitämme, voisimmeko parantaa kuuloasi kuulokojeen avulla tai voisiko kuuloasi kuntouttaa muulla tavoin.

Audionomi tutkii ja opastaa

Kuuloaisti ja sen toimivuus on tärkeä osa sinun hyvinvointiasi. Me Toivon Kuulon kuulontutkimuksen ja kuulonhuollon ammattilaiset tarjoamme sinulle tietoa, taitoa ja välineitä, joilla voimme yhdessä parantaa sinun elämänlaatuasi.

Korviesi hyvinvointi on meille tärkeintä

Audionomimme ovat kuulontutkimuksen ja kuulokojeiden asiantuntijoita. He pystyvät selvittämään useimmat kuuloon liittyvät ongelmat ja vastaamaan niihin liittyviin kysymyksiin. Mikäli kuulontutkimuksessa ilmenee tarvetta lisätutkimuksiin, ohjaamme sinut asiantuntijalääkärin vastaanotolle.

Hinnasto

PalveluHinta
Kuulontarkistus

Kuulontarkastus on testi, millä saadaan selville onko kuulo heikentynyt. Kuulotesti kestää noin 15 minuuttia.

52 €
Kuulontutkimus

Kuulontutkimus suoritetaan äänieristetyssä tilassa, jossa asiakas kuuntelee kuulokkeilla erilaisia ääniä. Palveluun sisältyy ilma- ja luujohtotutkimus. Tällä tutkimuksella lääkäri voi määritellä diagnoosin.

68 €
Puheaudiometria

Puheaudiometrissä selvitetään puheen erotuskyky. Tutkimuksessa asiakas kuulee eri sanoja äänieristetyssä tilassa ja toistaa ne perässä.  Puheaudiometria auttaa selvittämään, kuinka paljon kuulonalenema vaikuttaa puheen ymmärtämiseen päivittäisessä elämässä.

55 €
Laaja kuulontutkimus

Laaja kuulontutkimus sisältää Kuulontutkimuksen ja puheaudiometrian

120 €
Laaja kuulontutkimus kuulokojeen käyttäjälle

Palvelu sisältää kuulontarkistuksen ja puheaudiometrian. Palvelu on tarkoitettu kuulokojeen ennestään omistavalle.

105 €

Varaa aika Toivon Kuuloon

Toivon Kuulon liikkeet palvelevat Oulussa ja Kemissä.

Katso myös

23.5.2024

Ikäkuulo

Lue lisää
23.5.2024

Tinnitus

Lue lisää