Lumity saa keskustelut loistamaan!

Phonak on yksi meidän myydyimmistä kuulokojemerkeistä, ja jälleen olemme saaneet ladattavan uutuuden keskuuteemme. Tähän kuulokojeeseen ovat jo useammat meidän asiakkaat ihastuneet, eikä vähiten sen monien uusien ominaisuuksien vuoksi.

Phonak Audeo Lumity on kaunis, ladattava kuulokoje, jossa on monia uusia, hyviä ominaisuuksia. SmartSpeech-teknologia helpottaa puheen ymmärtämistä, säilyttäen silti luonnollisen äänenlaadun. Lumityssä hälytason aktivointi on tarkempaa, mikä helpottaa kuuntelemista monissa haastavissa tilanteissa, kuten ravintoloissa ja autossa. Äänten parempi kuuleminen tuo selkeyttä, ja vähentää näin kuuntelun rasittavuutta.

Lumityn yhdistät helposti kaikkiin Android- ja iOS älypuhelimiin ja tabletteihin. Puhelimessa puhuminen on helppoa, koska et tarvitse puhelinta käteen ollenkaan. Voit kuunnella ja puhua vapaasti ilman kännykkää! Vastaaminenkin onnistuu joko kojetta napauttamalla, nappia painamalla tai normaalisti puhelimesta. Luminityssä on panostettu streamauksen äänenlaatuun, joka on selkeämpi. Tämä on tärkeää puheluissa, ja vaikkapa musiikkia kuunnellessa.

My Phonak- sovelluksella voit säätää kojeiden äänenvoimakkuutta, ja hallita eri ohjelmia esimerkiksi muokkaamalla niiden hälynvaimennusta. Uuden terveystietojen seurannan avulla voit seurata liikuntamääriäsi, askelien määrää ja aktiivisuustasoa. Yksi kätevimmistä sovelluksen avulla tehtävistä toiminnoista on etäsäätö. Sen avulla pystymme etäsäätämään kuulokojeesi ilman käyntiä liikkeessä. Toiminta on ollut käytössä jo Marvel ja Paradise-kuulokojesarjoissa, joten sen hyödyntäminen on ollut käytössä meillä Toivon Kuulossa jo useampaan otteeseen. Meillä on asiakkaita ympäri lappia, joten tämä toiminto on ihan paras, ja se oikeasti toimii!

Lumitystä löytyy myös Audeo Life versio, joka on maailman ensimmäinen vesitiivis ladattava kuulokoje. Uusien kestävien kuorien ansiosta kuulokojeet ovat vesitiiviit ja hienkestävät. Erinomainen valinta esimerkiksi hiihtäjälle, joka haluaa hiihdon aikana pitää kuulokojeet korvissa ja kuunnella äänikirjoja tai musiikkia, tai ihan vain nauttia luonnon äänistä.

Lumity on tuonut myös ladattavuuteen enemmän mahdollisuuksia tuomalla mukaan Phonak Charge Case Go mallin, joka mahdollistaa kuulokojeiden lataamisen liikkeellä ollessa. Yhdellä laturin latauksella voidaan kuulokojeet ladata jopa kolme kertaa, mikä on kätevää silloin, kun verkkovirtaa ei ole saatavilla, esimerkiksi vaeltaessa tunturin läpi tai mökillä, jossa ei ole saatavilla verkkovirtaa. Yhden latauksen jälkeen akku kestää 16 tuntia, mikä sisältää useamman tunnin bluetooth-suoratoiston.

Tervetuloa tutustumaan ja kuulemaan uusista kuulokojeista Ouluun tai Kemiin!

Edustaja paikalla Kemissä 26.10 klo 12-15 ja Oulussa 2.11 klo 12-15. Kahvitarjoilu!