Olemme mukana Seniorimessuilla Oulussa

20220912_155046

Syksyllä 2022 Ouluhallilla (17-18.9) keskitytään hyvään terveyteen, inspiroivaan vapaa-aikaan sekä sujuvaan arkeen. Messuilla on runsaasti näytteilleasettajia tarjoamassa tietoa ja ratkaisuja ikääntyvälle väestölle, ja ohjelmassa kuullaan monipuolisesti puhuttelevia luentoja tapahtuman teemojen ympäriltä.

Myös me Toivon Kuulon väki olemme paikalla esittelemässä toimintaamme. Mukana meillä on kaikki seitsemän kuulokojemerkkiä, joita myymme. Nämä ovat Oticon, Bernafon, Phonak, Resound, Starkey, Widex ja Signia. Esittelemme myös kaikki yksilölliset kuulosuojaimet unisuojista kuuleviin metsästys kuulonsuojiin, sekä monenlaisia kuulokojetarvikkeita liittyen kuulokojeiden puhdistukseen ja huoltamiseen. Myös kuulokojeiden korut ovat mukana. 

Olemme avanneet verkkokaupan, jossa nyt messutarjouksena verkkokaupasta ostaessa -20%  kuulokojetarvikkeista.  Tarjous ei koske kuulokojeita, yksilöllisiä tai universaaleita kuulosuojaimia, eikä kuulokojekoruja. 

Sunnuntaina keskitymme ReSound one kojeisíin. Mukana meillä on ReSound maahantuoja Tiina Eronen. Tule varaamaan ilmainen ReSound kokeilu joko Oulun tai Kemin liikkeeseen. Mukana meillä on myös Elias Salomäki, joka testasi ReSound One kuulokojeet kesätyössä Toivon Kuulossa kesällä. Tule kuuntelemaan, mitä mieltä, tämä kuulokojeita lähes ikänsä käyttänyt nuori mies, on Resoundin kuulokojeista. 

Sunnuntaina 18.9. klo 12.15 Toivon kuulo saa myös oman noin 20 min puheenvuoron messulavalla. Yrittäjä ja Audionomi Sari Toivanen puhuu ikähuonokuulosta.

Jaamme messuilla karkkia, kyniä ja lippiksiä. Arvomme kaikkien osastollamme käyneiden kesken Holiday Club kylpylälahjakortin!

Messutarjouksena kaikista kuulokojeiden tarvikkeista -20% ale verkkokaupasta koodilla MESSUT20. Voimassa 31.12 saakka. 

Tässä vielä Eliaksen mietteitä ReSound kojeista eli osa 3:

Ennen Resoundin kuulokojeita, olin ehtinyt tutustua jo useisiin huippuluokan kuulokojeisiin, mutta ReSound One kojeet yllättivät kyllä.  Sain kuulokojeisiin vielä muotilliset korvakappaleet, jotka tietysti paransivat käyttökokemusta entisestään.

Kun Resoundin kuulokojeet laitettiin minulle kokeiluun, ne tuntuivat istuvan hyvin paikoilleen, kuten muutkin kokeilemani kojeet. Tällä kertaa kuitenkin tuntui siltä, että olimme osuneet napakymppiin, sillä mitkään äänet eivät tuntuneet vaativan totuttelua, vaan olivat päinvastoin mielestäni luonnolliset. Mielestäni jotkut kojemerkit yrittävät vain koventaa ja tarkentaa käyttäjänsä huonontunutta kuuloa, mutta hauskasti Resound nimensä mukaan loi ennemminkin uuden kuuloaistin. Äänet tuntuivat tulevan selkeinä, eivätkä mitkään tietyt äänet jääneet kuulematta. 

Resound kertoo sovelluksesta löytyvän ominaisuuksia kuten “sijaintiin perustuvaa kuulemista”, mikä tarkoittaa sitä, että tietyssä tilassa ääniominaisuuksia muokatessasi voit tallentaa muutokset, ja kun taas palaat takaisin sijaintiin, kojeet muistavat mitä asetuksia käytit viimeksi siinä samaisessa paikassa. Nuorena ihmisenä voisin käyttää näitä hyvin esimerkiksi yökerhoissa, jossa puheen kuuleminen musiikin yli vaatii kojeelta paljon. 

Kojeiden ulkomuodosta ei ole valittamista. Se on tietysti uusien kojeiden tavoin pieni, mutta onneksi kuitenkin hieman massasta erottuva. Värivaihtoehdot ovat ulottuvat harmaasta mustaan sekä ruskean sävyihin.

Loppujen lopuksi sanottakoon, että kyseessä oli yllättävä, mukava ja kotoisa käyttökokemus, joten jos joskus ostan kojeet tulevaisuudessa, tarkistaisin ehdottomasti mitä Resoundin kojeita on saatavilla. Parhaassa lippulaivamallissa on nyt niin paljon ominaisuuksia, että käyttäjää ihan hellitään. Suosittelisin Resound One 9 ladattavia etenkin niille, joiden kuulo on ollut huono jo pitkään.