Kuulokojeet

Kuulokojeen hankinta alkaa kuulontutkimuksesta. Meiltä kuulokojeen hankinta on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. Saat yksilöllisen palvelun ja mahdollisuuden vaikuttaa kuulokojevalintaan. Lisäksi etunamme on laaja valikoima viimeisimmän teknologian kehityksen mukaisia, korkeatasoisia kuulokojeita, jotka tekevät kuulemisesta miellyttävää ja luonnollista.

Kuulokoje on älykästä terveysteknologiaa. Oikea kuulokoje sovitetaan ja säädetään aina yksilöllisesti kuulokäyrän mukaan, mikä tekee kuuntelemisesta turvallista ja miellyttävää. Kuulokoje säädetään aina kuuloasiantuntijan toimesta erilaisilla tietokoneohjelmilla.

Kuulokoje tyypin valitsemiseen tärkein ohjaava tekijä onkin käyttäjän omat mieltymykset. Haluatko sinä, että kuulokojeesi on avoin ja kevyt, jykevämpi ja tutun tyyppisellä korvakappaleella sovitettu, vai kokonaan korvakäytävään sijoitettava yksilöllinen malli?

Kuuloke korvakäytävässä – kojeet eli RIC-kuulokojeet ovat nyt suosiossa. Siinä kuuloke asetetaan korvakäytävään ohuella sähköjohdolla, ja varsinainen kojeisto on korvan takana. Tämä on kaikkein avoin sovitusvaihtoehto, jonka vuoksi ääni tuntuu luonnolliselta. Tarvittaessa myös RIC-kojeeseen saa oman pienen korvakappaleen. Saatavilla sekä paristolla että ladattavina.

 

Korvantauskuulokojeet eli BTE-kojeet ovat perinteisiä korvakappaleella sovitettavia kuulokojeita. Tästä tyypistä löytyy erittäin tehokkaita versioita myös hyvin vaikeisiin kuulonalenemiin. Kojeisto tulee korvan taakse ja ääni korvaan perinteisellä korvakappaleella, joka on yhdistetty kuulokojeeseen väliletkulla. Saatavilla sekä paristolla että ladattavana.

 

Yksilölliset kuulokojeet ovat korvakäytävään asetettavia kuulokojeita, joka tehdään asiakkaan korvan mallin mukaan. Ne voivat olla joko korvakäytävään piiloutuvia, tai tukevasti korvan sisäosan täyttävä isompi kuulokoje. Asiakkaan korvakäytävän koko vaikuttaa kuulokojeen lopulliseen kokoon. Saatavilla sekä paristolla että ladattavana.

 

Ladattavuus tekee kuulolaitteiden käytöstä vaivatonta: ei enää pariston vaihtoa!  Kuulolaitteet asetetaan yöksi latausasemaan, ja aamulla ne ovat valmiina päivän kuunteluita varten.  Ladattavia kuulolaitteita on saatavilla yksityisiltä kuloasiantuntijoilta. Tule kokeilemaan ja ihastu!

Kuulemme kaikki eri tavalla, joten vain sinä voit tietää, mikä kuulostaa sinulle hyvältä. Kuulokojemalleissa ja teknologiatasoissa on paljon valinnanvaraa, ja eri valmistajien äänimaailmat voivat olla hyvinkin erilaiset. Näin ollen joskus onkin tarpeen kokeilla useampia kuulokojeita. Meiltä saat kuulokojeet kokeiluun omaan jokapäiväiseen ääniympäristöösi 1–2 viikon ajaksi. Kokeiluaikana kuulolaitteita voidaan tarvittaessa hienosäätää tai vaihtaa toisiin kuulokojeisiin. Kuulolaitteiden ostopäätös tehdään vasta kotikokeilun jälkeen. Ostopakkoa ei ole.

Älä anna heikentyneen kuulon hankaloittaa elämääsi. Ostamalla kuulolaitteet yksityiseltä kuuloasiantuntijalta, sinulla on mahdollisuus saada kuulolaitteet, jotka edustavat kuulokojeteknologian viimeisintä huipputasoa. Kuulokojeteknologia kehittyy muun teknisen kehityksen tavoin huimaa vauhtia. Kuulokojeissa viimeisin teknologia tarkoittaa entistä luonnollisempaa ääntä ja hienojakoisemmin viriteltyä äänenkäsittelyä, mikä tekee äänimaailmasta vaikuttavamman.

Teknologinen kehitys tuo mukanaan myös entistä parempia lisävarusteita ja jopa suoraa langatonta yhdistettävyyttä esimerkiksi älypuhelinten kanssa – eli voit kuunnella puheluita ja musiikkia suoraan kuulokojeidesi kanssa, ilman välikappaleita. Puhelimiin on myös saatavilla erilaisia sovelluksia, joiden avulla kuulokojeiden äänenvoimakkuutta voidaan säätää tai vaihtaa vaikkapa normaali ohjelma toiseen. Myös etäsäädöt ovat mahdollisia, eli jos sinulla on vaikeuksia päästä vastaanotolle, säätö onnistuu kotisohvaltasi sovelluksen kautta.

Me Toivon Kuulossa tarjoamme asiantuntevaa palvelua ilman pitkiä jonotusaikoja.

Kuuntelemme sinua, jotta sinä kuulisit paremmin.

Tutusta uusimpiin kuulokojeisiin: https://toivonkuulo.fi/tuote-osasto/kuulokojeet/

Huomioithan, että valikoimassa ei ole tarjouskojeita.

Kysy tarkemmin liikkeistä, Kemistä tai Oulusta: https://toivonkuulo.fi/yhteystiedot/

 

Oticon

Valmistaudu enempään! Enemmän ääniä. Enemmän musiikkia. Enemmän vapautta. Oticon kuulokojeet mahdollistavat 360° kuulemiskokemuksen. Taustaäänet sisältävät usein tärkeitä puhevihjeitä, joita aivot tarvitsevat seuratakseen keskustelua väsymättä.

ReSound GN

ReSound – edistyneitä kuuloratkaisuja jo vuodesta 1943. Rakasta arjen yksityiskohtia! Kuulokojeittesi tulee mukautua yksilöllisiin tarpeisiisi. ReSound-kuulokojeiden, langattomien lisälaitteiden ja sovellusten ekosysteemi auttaa kuulemaan mukautuen erilaisiin ympäristöihin ja tilanteisiin sekä varmistaen erinomaisen äänenlaadun.

Bernafon

Edistykselliset ominaisuudet omaavat kuulokojeet. Erinomainen valinta henkilöille, jotka etsivät helppokäyttöisiä, useammissa tilanteissa täysin automaattisia kuulokojeita, jotka tuottavat korkeatasoista kuuntelumukavuutta.

Signia

Kuulotekniikka Oy on Signia- kuulokojeiden maahantuoja. Signia kuulokojeet edustavat alansa huippua. Valikoimasta löytyy ladattavia kuulokojeita sekä Bluetooth-suoratoistolla toimivia vaihtoehtoja.

Widex

Widex-Yksilöllinen ääni! Widexin uusimmilla kuulokojeilla kuulet joka hetken kuten silloin ennen.

Phonak

Phonakin kuulokojeisiin rakastut ensikuulemalla. Phonak kehittää ja valmistaa kuulokojeita ja kuulon apuvälineitä ihmisille, jotka haluavat tehokkaat ja luotettavat kuulokojeet, joissa on erinomainen äänenlaatu.

Starkey

Starkeyn kuulokojeet hyödyntävät älykästä teknologiaa tarjoten luonnollisen äänimaailman. Musiikkiohjelmiin on panostettu, jotta voit kuulla musiikin puhtaalla äänenlaadulla. Uusimmat  kuulokojeet vievät kuulemisen uudelle aikakaudelle hyödyntämällä tekoälyä ja kojeisiin integroituja sensoreita. Kuulet maailman sellaisena, kun se on.