Kuulokojeet

Kuulokoje on älykästä terveysteknologiaa. Oikea kuulokoje sovitetaan ja säädetään aina yksilöllisesti kuulokäyrän mukaan, mikä tekee kuuntelemisesta turvallista ja miellyttävää. Kuulokoje vahvistaa vain niitä taajuuksia, joita kuulo kaipaa. Kuulokoje säädetään aina kuuloasiantuntijan toimesta erilaisilla tietokoneohjelmilla. Kuulokojeen ulkonäkö ei kerro sen sisältämästä tekniikasta mitään. Kaksi ulkoisesti hyvin samanlaista kuulokojetta voivat olla äänimaailmaltaan ja ohjelmistoltaan hyvinkin erilaisia. Toisaalta taas samaa tekniikkaa ja äänimaailmaa on saatavilla erilaisiin ulkokuoriin pakattuna.

Kuulokojeen hankinta alkaa kuulontutkimuksesta. Meiltä kuulokojeen hankinta on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. Saat yksilöllisen palvelun ja mahdollisuuden vaikuttaa kuulokojevalintaan. Lisäksi etunamme on laaja valikoima viimeisimmän teknologian kehityksen mukaisia, korkeatasoisia kuulokojeita, jotka tekevät kuulemisesta miellyttävää ja luonnollista.

Kuulemme kaikki eri tavalla, joten vain sinä voit tietää, mikä kuulostaa sinulle hyvältä. Kuulokojemalleissa ja teknologiatasoissa on paljon valinnanvaraa, ja eri valmistajien äänimaailmat voivat olla hyvinkin erilaiset. Näin ollen joskus onkin tarpeen kokeilla useampia kuulokojeita. Meiltä saat kuulokojeet kokeiluun omaan jokapäiväiseen ääniympäristöösi 1-2 viikon ajaksi. Kokeiluaikana kuulokojeita voidaan tarvittaessa hienosäätää tai vaihtaa toisiin kuulokojeisiin. Kuulokojeen ostopäätös tehdään vasta kotikokeilun jälkeen. Ostopakkoa ei ole.

Investoi elämäsi laatuun. Älä anna heikentyneen kuulon hankaloittaa elämääsi. Ostamalla kuulokojeen yksityiseltä kuuloasiantuntijalta, sinulla on mahdollisuus saada kuulokojeet, jotka edustavat kuulokojeteknologian viimeisintä huipputasoa. Kuulokojeteknologia kehittyy muun teknisen kehityksen tavoin huimaa vauhtia. Kuulokojeissa viimeisin teknologia tarkoittaa enstistä luonnollisempaa ääntä ja hienojakoisemmin viriteltyä äänenkäsittelyä, mikä tekee äänimaailmasta vaikuttavamman.

Teknologinen kehitys tuo mukanaan myös entistä parempia lisävarusteita ja jopa suoraa langatonta yhdistettävyyttä esimerkiksi älypuhelinten kanssa – eli voit kuunnella puheluita ja musiikkia suoraan kuulokojeidesi kanssa, ilman välikappaleita. Puhelimiin on myös saatavilla erilaisia sovelluksia, joiden avulla kuulokojeiden äänenvoimakkuutta voidaan säätää tai vaihtaa vaikkapa normaali ohjelma toiseen.

Me Toivon Kuulossa tarjoamme asiantuntevaa palvelua ilman pitkiä jonotusaikoja. Kuuntelemme sinua, jotta sinä kuulisit paremmin.

Oticon

Oticon kuulokojeet mahdollistavat 360° kuulemiskokemuksen. Taustaäänet sisältävät usein tärkeitä puhevihjeitä, joita aivot tarvitsevat seuratakseen keskustelua väsymättä.

ReSound kuulokojeet

ReSound – edistyneitä kuuloratkaisuja jo vuodesta 1943. Tutustu ReSound- kuulokojeisiin täältä.

Bernafon kuulokojeet

Edistykselliset ominaisuudet omaavat kuulokojeet. Erinomainen valinta henkilöille, jotka etsivät helppokäyttöisiä, useammissa tilanteissa täysin automaattisia kuulokojeita, jotka tuottavat korkeatasoista kuuntelumukavuutta.

Signia kuulokojeet

Kuulotekniikka Oy on Signia kuulokojeiden maahantuoja. Signia kuulokojeet edustavat alansa huippua. Valikoimasta löytyy ladattavia kuulokojeita sekä Bluetooth-suoratoistolla toimivia vaihtoehtoja. Tutustu Signia-kuulokojeisiin täältä.

Widex kuulokojeet

Maailman ensimmäinen älykäs kuulokoje. Tämä kuulokoje kehittyy arkielämässä ja muuttuu yhä älykkäämmäksi. Widex SoundSense -tekniikka tarkoittaa sitä, että EVOKE kehittyy jokaisella käyttökerralla – aivan kuin älykkään kuulokojeen kuuluukin.

Phonak kuulokojeet

Phonakin kuulokojeisiin rakastut ensikuulemalla. Phonak kehittää ja valmistaa kuulokojeita ja kuulon apuvälineitä ihmisille, jotka haluavat tehokkaat ja luotettavat kuulokojeet, joissa on erinomainen äänenlaatu.

Starkey kuulokojeet

Starkeyn kuulokojeet hyödyntävät älykästä teknologiaa tarjoten luonnollisen äänimaailman. Musiikkiohjelmiin on panostettu, jotta voit kuulla musiikin puhtaalla äänenlaadulla. Uusimmat Livio AI -kojeet vievät kuulemisen uudelle aikakaudelle hyödyntämällä tekoälyä ja kojeisiin integroituja sensoreita. Kuulet maailman sellaisena, kun se on. Tutustu Starkey-kuulokojeisiin täältä.

Elacin

Kuulonsuojaimet, unitulpat ja uimatulpat

Elacin valmistaa yli 30 vuoden kokemuksella yksilölliset kuulonsuojaimet ja korvatulpat ammattilaisille ja harrastajille. Kattava valikoima kuulonsuojaimia eri käyttötarkoituksiin ja melutasoihin. Kaikki yksilölliset suojaimet valitaan ja valmistetaan tarkasti käyttäjän tarpeiden mukaan.