Kuulokojeita kaikille käyttäjille

Toivon Kuulo (9)

Kuuloaisti vaikuttaa elämänlaatuusi monella tavalla. Kun kuulosi heikkenee, kuulokojeet helpottavat arkeasi sitä enemmän, mitä varhaisemmassa vaiheessa otat ne käyttöön.

Kuulokojeet ovat älykästä terveysteknologiaa. Laadukas kuulokoje on yksilöllisesti kuulokäyrän mukaan tietokoneella säädetty laite. Näin ollen kuulokojeita on hyvin vaikea myydä suoraan verkkokaupan tai postimyynnin kautta. Kuulokojeen sovitukseen tarvitaan aina tuore kuulontutkimustieto ja sovituskäynti kuuloalan asiantuntijan (audionomin) luona. Kun kuulokoje on säädetty juuri sinun kuulokäyräsi mukaan, sen kanssa kuuleminen on turvallista ja miellyttävää. Kuulokoje ei vahvista kaikkia ääniä vaan vain niitä taajuuksia ja vain sen verran, kun tarvitset.

Meillä on laaja valikoima kuulokojemerkkejä, joista löytyy viimeisimmän teknisen kehityksen mukainen hyvä äänenlaatu ja puheenerotuskyky. Kuulokojeissa on myös monia lisäominaisuuksia kuten bluetooth-yhteydet ja terveystietojen seuranta.

Asiakas voi meillä vaikuttaa, millaisen kuulokojeen haluaa. Toivon Kuulossa palvelu on yksilöllistä, ja tutkimuksiin ja sovituksiin ei tarvitse jonottaa. Kuulokojeen hankinta aloitetaan kuulontutkimuksella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy juuri sinulle sopivasta palvelusta.  

Varaa aika soittamalla liikkeisiimme Kemiin tai Ouluun. Yhteystietomme löytyvät kotisivuilta kohdasta YHTEYSTIEDOT, josta löytyy myös nettiajanvaraus kohdasta NETTIAJANVARAUS.  

Uusimmat huippuluokan kuulokojeet maksavat 1500-2500€ riippuen teknisestä tasosta. On myös saatavilla erilaisia perustason kuulokojeita alk. 450€ kpl, joita mainostamme sosiaalisessa mediassa ja lehdissä. Ota seurantaan Toivon Kuulon  facebook ja instagram.