Bernafon

Bernafon Alpha XT

Seuraavan tason Hybrid Technology- kuulokoje, joka siivoaa melua pois paremmin tuulikohinan ja käsittelymelun suojauksen avulla!
Kuulokojeiden äänenvoimakkuuden ja ohjelmien halllinta Bernafon App-sovelluksella. Sisältää myös etäsäätömahdollisuuden
Äänen suoratoisto kaikista Iphone-puhelimista ja uusimmista Android-puhelimista
Varaa aika kuulontutkimukseen ja kokeiluun (hinta 185€-200€) soittamalla tai nettiajanvarauksen kautta
Hinnat alkaen 1110€ kpl (riippuen kuulokojeen tasosta)

Kuulokojeet ovat saatavilla vain liikkeistämme.

Tarjoamme kuulokojeisiin edullisen rahoituksen. Jopa 12 kuukautta ilman korkoa.

Tuotetiedot

Seuraavan tason Hybrid Technology toimii entistäkin tehokkaammin. Uusi Hybrid Sound Care siivoaa melua pois jo signaalin alkuvaiheessa! 

Luotettava, kestävä ja viehättävä kuulokoje, joka istuu miellyttävästi korvan taakse ja pysyy hyvin paikallaan läpi päivän. Eläinten uskomattoman tarkan kuulon jäljittely oli uuden kuulokojeen kehityksen lähtökohtana. Kuuntelukokemus, joka tasapainottaa puheen selkeyden ja kuuntelumukavuuden.

  • Kuulokoje, joka tarjoaa luonnollisen äänen, myös vaativissa ympäristöissä
  • Tuulikohinalta suojaus vähentää häiriöitä tuulisissa tilanteissa
  • Käsittelymelulta suojaus auttaa estämään käsittelymelun vahvistamisen

Ladattava miniRITE T R malli on käyttäjien suosikki- latautuu 3 tunnissa antaen virtaa koko päiväksi, jopa 26 tunniksi. Saatavana myös paristollisena.Saatavana myös kätevä kannellinen matkalaturi, Charger Plus-laturi, joka tarjoaa kolme täyttä latausta Alpha- kuulokojeparille, joten se sopii täydellisesti mukana kuljetettavaksi virtalähteeksi kuulokojeillesi matkasi aikana.

Bernafon Alpha XT kuulokojeilla voit nauttia hands-free puheluista ja videopuheluista käyttämällä iPhone- ja iPad-laitteita, ja lisäksi suoratoistaa audiota suoraan iOS- ja uudenaikaisilla Android™-laitteilla. Saatavilla myös yhdistettävyyttä tukevia lisälaitteita parantamaan kuulemiskokemusta.

Kuulokojeet säädetään kuulokäyrän perusteella, joka voi olla korkeintaan 6 kuukautta vanha. Kuulokäyrä voidaan ottaa liikkeessä ajanvarauksella.

Suosittelemme kuulokojeen ostajalle ainakin yhtä käyntiä liikkeessä. Kuulokojeiden kokeiluaika kotona on 1-2 viikkoa, ostopakkoa ei ole.

Kuulokojeiden takuuaika on kaksi (2) vuotta.

Tuotteen ominaisuudet

Katso myös