Signia

Signia Styletto AX

Puheen ymmärtäminen on ainutlaatuista, koska kuulokoje käsittelee ympäristön ja puheen erikseen
Suoratoisto puhelimesta – Yhdistä iPhone- tai Android-älypuhelimesi Styletto AX:ään suoratoistaaksesi musiikkia tai puheluita suoraan kuulokojeidesi kautta
Kaikki AX-mallit ovat yhteensopivia Signia lisävarusteiden kanssa: StreamLine Mic-lähetin, StreamLine TV-lähetin ja miniPocket kaukosäädin. Saatavilla myös Signia App puhelimeen
Varaa aika kuulontutkimukseen ja kokeiluun (hinta 185€-200€) soittamalla tai nettiajanvarauksen kautta
Hinta alk. 2000€ kpl

Kuulokojeet ovat saatavilla vain liikkeistämme.

Tarjoamme kuulokojeisiin edullisen rahoituksen. Jopa 12 kuukautta ilman korkoa.

Tuotetiedot

Styletto AX voidaan ladata laturilla USB:n kautta tai induktiivisesti latausalustalla. Voit ladata kuulokojeen kätevästi liikkeellä ollessasi, ja nauttia jopa 17 tunnin akun kestosta yhdellä latauksella. Kätevä pieni matkalaturi kulkee mukavasti taskussa tai laukussa.

Signia AX muuttaa tapaa, jolla kuulet maailman. Se käyttää Augmented Focus™ -tekniikkaa, joka erottaa puheäänen ympäröivistä äänistä, käsittelee niitä erikseen ja luo selkeän kontrastin niiden välille. Se yhdistää äänet antaakseen sinulle erinomaisen puheen selkeyden täysin mukaansatempaavassa ympäristössä. Tämä auttaa kuulemaan hälyssä paremmin puhetta. Edes vaativat, erittäin kovaääniset kuunteluympäristöt eivät ole enää este sinulle.

  • Tyylikäs muotoilu – Laitteen ajattomalle muotoilulle on ominaista erityisesti sen kaarevuus, joka mukautuu korvan taakse. Signia tarjoaa myös tyylikkään väripaletin Styletto AX:lle.
  • Ainutlaatuinen puheen ymmärtäminen – Augmented Xperience -alusta käsittelee ympäristön ja puheen erikseen. Näin voit hyötyä maksimaalisesta puheen ymmärtämisestä.

Kuulokojeet säädetään kuulokäyrän perusteella, joka voi olla korkeintaan 6 kuukautta vanha. Kuulokäyrä voidaan ottaa liikkeessä ajanvarauksella.

Suosittelemme kuulokojeen ostajalle ainakin yhtä käyntiä liikkeessä. Kuulokojeiden kokeilu kotona on 1-2 viikkoa, ostopakkoa ei ole.

Kuulokojeiden takuuaika on kaksi (2) vuotta.

Tuotteen ominaisuudet

Katso myös