Widex Moment- Tämä ääni muuttaa kaiken!

widex moment

OLEMME TORNIOSSA kauppakeskuksessa  5.4. klo 9-17 Picnicin vieressä. Tervetuloa kuulemaan Widex kuulokojeista ja Toivon Kuulon toiminnasta.

Luennot kuulokojeista klo 10 ja 14. 

Mahdollisuus myös yksilöllisten kuulonsuojaimien mallinottoon ja tilaukseen. 

Eliaksen kokemukset Widexin Moment 440 kuulokojeista: 

Kuulokojeet olivat jo ensinäkemältä pienet. Tiesin, että uusien kuulokojeiden käyttö ja äänimaailmaan totuttelu vie oman aikansa, koska olen kokeillut niin monia Toivon Kuulon kuulokojeita. Kuitenkin Widex  kuulokojeiden kanssa kaikki tuntui heti hyvältä. Olin enemmän tietoinen ympäristöstä! Se tunne tuli ensimmäisenä esille, kun lähdin Widex- kuulokojeiden kanssa liikkeelle. 

Joidenkin kuulokojeiden kanssa elämässäni olen sillä tavalla sinnitellyt ja ajatellut, että kunhan kuulen toisten puheen, niin pärjään. Huonosti kuuleva ihminen voi helposti unohtaa, kuinka suuri kuuloaisti todellisuudessa on, ja kaikenlaiset elämisen äänet puheen lisäksi ovat tärkeitä. 

Kotimatkalla autossa kiinnitin huomiota niihin ääniin, joita en ollut aikaisemmin huomannut. Musiikkia en laittanut niin kovalle kuin aikaisemmin. On tietysti tulkinnanvaraista, miltä äänet oikeasti kuulostavat, mutta mielestäni Widexin kuulokojeilla pääsin lähelle sitä, miltä maailma kuulostaa ilman kuulokojeita, ilman kuulonalenemaa. Uskon, että näin kuulisin äänet, jos minulla ei olisi kuulonalenemaa.

Kuulokojeiden mukana tuli tietenkin laturi, koska kuulokojeet olivat ladattavat. Laturi oli todella kevyt. Muutamat kokemani laturit eivät ole näin sulavan muotoisia, eikä niitä ole tohtinut kuljetella ympäriinsä, toisin kuin tätä Widexin laturia. Kevyen laturin kanssa pitää kuitenkin olla varovainen, ettei se, johtoa nyspistellessä, lennä pöydältä alas. Akunkesto oli näissäkin kuulokojeissa melkein 30 tuntia, joka on hämmästyttävä suoritus näin pienille kuulokojeille. Suotavaa on, että kuulokojeet ladataan joka yö, mutta jos yhden yön jättää välistä, niin seuraavan päivän kuulee kyllä vielä, ei huolta. 

Kuulokojeilla pystyin puhumaan bluetooth-puhelut ja kuuntelemaan musiikkia, mikä tietysti lisäsi nuoren ihmisen käyttömukavuutta. Näiden luulisi menevän hyvin myös silmälasien kanssa, kun korvalehden päälle ei tule niin paljoa painoa. Varmaksi en osaa sanoa, mutta uskoisin näiden olevan yhdet kevyimmistä kokeilemistani kuulokojeista. Mukava kokemus! 

Elias Salomäki, ikää 21 vuotta